Smysl tohoto blogu  

Home / Smysl tohoto blogu  

Jelikož v Africe každých 60 minut uběhne jedna hodina, je důležité v České republice konečně vyřešit nekonečnou dilemu zdravého a hlavně praktického stravování. Nechci se a ani se nebudu tvářit jako šéfkuchař z Alcronu, ale s jistým nadhledem a mírným vtipem chci docílit zdravější stravování i pro běžného člověka, nakolik pěkných a vážných blogů je dnes plno.

Ty dnešní recepty a blogy, které na nás skáčí pomalu z každého rohu, jsou plné nádherných, ale většinou v praxi absolutně nevyužitelných receptů. Čest výjimkám.

Muž v kuchyni je tu, aby přinesl návod, případně inspiraci jak vařit opravdu každý den a nezbláznit se z toho. Muž v kuchyni totiž ví jaké to je pracovat 8-10 denně, mít manželku, dvě tři děti a koníčky.

Recepty jsou koncipované na ten nejzákladnější základ jakými jsou snídaně, obědy a večeře. Není nutné dodržovat pořadí, stačí si vybrat to, na co má člověk zrovna chuť a nechat se inspirovat. A co je nejlepší, kaloricky jsou postavené tak, aby tam byl prostor na cokoliv mezitím. Opravdu na cokoliv. A ruku na srdce, každý z nás si dopřeje, když se zrovna nikdo nedívá. A ještě něco. Velikosti porcií, které naleznete na této stránce počítají s tím, že je bude jíst muž, který má sedavou práci, 180 cm a 80 kg.

Nechám se překvapit zda budou chutnat i vám. Budu rád za každý komentář, nebo návrh na zlepšení na Facebooku nebo Instagramu.

Dost bylo řečí, šup do sekce RECEPTY a dobrou chuť.