Rozpečená bageta s bylinkovým máslem

rozpečená bageta, recept, bylinkové máslo

CO BUDEME POTŘEBOVAT:

Bageta – tolik, kolik sníš

Bylinkové máslo – inspiruj se tu

JAK NA TO:

Pokud hledáš výbornou přílohu k salátům nebo k masu, tak tento recept je víc, než vynikající.

Bagety nařežeš stejně, jak na obrázku. Budou se ti pak lépe porcovat. Povrch potřeš bylinkovým máslem a přidáš trochu i do zárezů. Ale nepřežeň to. Máslo ti roztaje, tak abys to neměl zbyteně nasáklé tukem. Pečeš na 180°, horní a podní ohřev, 10-12 min.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 malou bagetu (120g):

373 kcal, tuky 14 g, bílkoviny 9 g, sacharidy 51 g, vláknina 3 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

DALŠÍ INSPIRACI NA TVŮJ CHEAT-DAY NAJDEŠ NÍŽE: