CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):
Batáty – 2 ks
Halloumi – 250 g
Máslo
Sůl, Rozmarýn
Volitelné: Domácí pesto jako marináda na Halloumi
JAK NA TO:
Jednoduchá, lehká a zdravá večeře! Všechno stihneš, než se ti upečou batáty.
Ty jenom umyješ, rozpůlíš, nařežeš jako na obrázku a položíš do připraveného alobalu.
Osolíš, přidáš trochu másla, rozmarýn a pečeš zabalené v alobalu na 190° po dobu 60 min.
Mezitím si připrav pažitkový dip. (pokračování níže)
„Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“
Muž v kuchyni
Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:
pokračování:
Halloumi ideálně vložíš do pesta na 12 hodin, ale když to nestíháš nevadí. Stačí pestem potřít a opatrně ugriluješ.
Podáváš s batáty. Do pažitkového dipu namáčíš nejenom batáty, ale také sýr.
Dobrou chuť.
NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:
386 kcal, tuky 22 g, bílkoviny 19 g, sacharidy 29 g, vláknina 5 g