Pečené batáty s grilovaným Halloumi a pažitkovým dipem

Pečené batáty s grilovaným Halloumi a pažitkovým dipem

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Batáty – 2 ks

Halloumi – 250 g

Máslo

Pažitkový dip

Sůl, Rozmarýn

Volitelné: Domácí pesto jako marináda na Halloumi

JAK NA TO:

Jednoduchá, lehká a zdravá večeře! Všechno stihneš, než se ti upečou batáty.

Ty jenom umyješ, rozpůlíš, nařežeš jako na obrázku a položíš do připraveného alobalu.

Osolíš, přidáš trochu másla, rozmarýn a pečeš zabalené v alobalu na 190° po dobu 60 min.

Mezitím si připrav pažitkový dip. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Halloumi ideálně vložíš do pesta na 12 hodin, ale když to nestíháš nevadí. Stačí pestem potřít a opatrně ugriluješ.

Podáváš s batáty. Do pažitkového dipu namáčíš nejenom batáty, ale také sýr.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

386 kcal, tuky 22 g, bílkoviny 19 g, sacharidy 29 g, vláknina 5 g

INSPIRACI NA DALŠÍ DOBROU VEČEŘI NAJDEŠ TADY: