Bacalao en salsa de tomate

treska, ryba, recept, kubánsky recept, kubánske recepty, obed, večera, rýže

CO BUDEME POTŘEBOVAT:

Treska, čerstvá, filet – 500 g

Zelené olivy – 100 g

Kapary – tak rozumně podle chuti

Pasírovaná rajčata – 500 g

Česnek – 2 stroužky

Cibule – 1 ks

Rýže – 250 g (1 hrnek)

Sůl, Bobkový list, Olivový olej

JAK NA TO:

Když jsem v létě s Pedrem debatoval a rozebírali jsme, které recepty by se mi hodili na stránku, tak jsem trval na tom, že musí být jednoduché. Ne proto, že byste si je nedokázali připravit, ale proto, aby se dali připravit kdykoliv. I po náročném dnu.

Na oleji si osmahneš najemno nákrájenou cibuli s česnekem, přidáš kousky natrhané/nařezané tresky, olivy, kapary, pasírovaná rajčata, bobkový list, sůl a vše spolu povaříš, dokud ti celá směs neprojde chutí. Nemusíš to vařit moc dlouho, tresku máš uvařenou za chvíli.

Rýži si pak připravíš tak, jak jí máš rád/a a máš hotovo.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

398 kcal, tuky 8 g, bílkoviny 28 g, sacharidy 53 g, vláknina 2 g


TIP: pokud také miluješ chilli jak já, tak doporučuji čerstvou chilli papričku, aby sis jídlo zbytečně nedochucoval omáčkou 🙂

PS: český název receptu je Treska v rajské omáčce 😉 a nech se inspirovat dalšími kubánskými recepty nebo vyzkoušej i jiné recepty z ryb 😉

Recept: Pedro

DŮLEŽITÉ: ukážu ti, jak můžeš jíst, co chceš a ještě u toho efektivně spalovat nadbytečné tuky. Bez toho, aby sis musel/a kupovat doplňky stravy, zázračné výrobky nebo moderní superpotraviny. Vytvoř si svůj osobní profil a přesvědč se sám/sama, že to jde například i s tímto receptem.  😉

Vše máš připravené v klientské zóně na Cestě za pekáčem.