Makaróny s parmezánem a rajčatovou salsou

Makaróny s parmezánem a rajčatovou salsou

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Makaróny – 250 g

Loupaná rajčata – 2 balení

Cibule – 2 ks

Česnek – 4 stroužky

Parmezán – 40 g

Sůl, Bazalka, Petrželová nať, Řepkový a Olivový olej

JAK NA TO:

Hledáš recept na jednoduchou večeři? Jsi na správném místě.

Dej vařit makaróny. Ano, to jsou ty špagety s dírkou. Klasika. Hluboký hrnec, hodně vody, sůl.

Cibuli a česnek nakrájej na větší kousky a společně orestuj na řepkovém oleji. Opatrně, aby ti česnek nezhořkl. Pak přidej nakrájená loupaná rajčata i s nálevem a vař bez pokličky na mírné teplotě 10-15 minut. Necheš tam mít hodně vody. Na závěr přidej nakrájenou bazalku, petrželovou nať, promíchej a odstav. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Makaróny promíchej s olivovým olejem a nastrouhaným parmezánem. Sýr se ti krásně uchytí na těstovinách. Na talíři podávej se salsou a máš hotovo.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

415 kcal, tuky 7 g, bílkoviny 13 g, sacharidy 72 g, vláknina 4 g

A CO TAK DALŠÍ RECEPTY NA TĚSTOVINY?