Špagety Aglio Olio

Špagety Aglio Olio

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Špagety – 250 g

Česnek – 2 stroužky

Sůl, Chilli, Petrželová nať, Olivový olej

JAK NA TO:

Když se řekne jednoduchá večeře, tak sahám po tomto vynikajícím neapolském receptu. Nutno dodat – tradičním neapolském receptu.

Dej vařit špagety. Klasika. Hluboký hrnec, hodně vody, sůl.

Na oleji mírně orestuj česnek a chilli papričky, ale ne prudce, aby ti česnek nezhořkl. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Promíchej s těstovinami a nakrájenou petrželovou natí. Podle potřeby přidej ještě olivový olej a máš hotovo.

Dobrou chuť.

TIP: někdo přidává i parmezán, ale dle tradiční receptury tam nepatří… ale ruku na srdce, absolutně se tam žádá 😉

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

215 kcal, tuky 4 g, bílkoviny 6 g, sacharidy 38 g, vláknina 2 g

A CO TAK DALŠÍ RECEPTY NA TĚSTOVINY?