Špagety Aglio Olio

Špagety Aglio Olio

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Špagety – 250 g

Česnek – 2 stroužky

Sůl, Chilli, Petrželová nať, Olivový olej

JAK NA TO:

Když se řekne jednoduchá večeře, tak sahám po tomto vynikajícím neapolském receptu. Nutno dodat – tradičním neapolském receptu.

Dej vařit špagety. Klasika. Hluboký hrnec, hodně vody, sůl.

Na oleji mírně orestuj česnek a chilli papričky, ale ne prudce, aby ti česnek nezhořkl.

Promíchej s těstovinami a nakrájenou petrželovou natí. Podle potřeby přidej ještě olivový olej a máš hotovo.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

215 kcal, tuky 4 g, bílkoviny 6 g, sacharidy 38 g, vláknina 2 g


TIP: někdo přidává i parmezán, ale dle tradiční receptury tam nepatří… ale ruku na srdce, absolutně se tam žádá 😉

PS: a pokud budeš mít směs kořenin na těstoviny Aglio Olio přímo z Neapole jako já, tak stačí jenom smíchat s olivovým olejem.. ale teď už samozřejmě machruji 😀 a ty vyzkoušej i jiné těstoviny 🙂 a rozhodně se nezapomeň podívat na tyto skvělé kombinace receptů 😉

DŮLEŽITÉ: ukážu ti, jak můžeš jíst, co chceš a ještě u toho efektivně spalovat nadbytečné tuky. Bez toho, aby sis musel/a kupovat doplňky stravy, zázračné výrobky nebo moderní superpotraviny. Vytvoř si svůj osobní profil a přesvědč se sám/sama, že to jde například i s tímto receptem.  😉

Vše máš připravené v klientské zóně na Cestě za pekáčem.