CO BUDEME POTŘEBOVAT (2 porce):
Candát, filet – 300 g
Červená řepa, předvařená – 2 ks
Lilek – 1 ks
Baby špenát – za hrst
Vlašské ořechy – za hrst
Sůl, Pepř, Řepkový olej
JAK NA TO:
Léto má jednu velikou výhodu. Dá se grilovat venku. A grilování má také jednu výhodu. Dá se grilovat téměř všechno. Pokud také miluješ grilování tak, jako já, musíš vyzkokušet tento mírně netradiční, ale za to vynikající a zdravý recept k obědu. Případně také k večeři. 😉
Začni tím, že si nakrájíš lilek na tenké plátky. Potřeš olejem, osolíš, opepříš a oboustranně opečeš.
Filet z candáta je velice jemný, tak jsem ho griloval jenom ze strany s kůží. Stejně se krásně propeče. (pokračování níže)
„Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“
Muž v kuchyni
Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:
pokračování:
Na talíři potom servíruješ následovně. Dáš za hrst baby špenátu, přidáš nakrájenou červenou řepu, položíš plátky grilovaného lilku, rybu a přidáš za hrst ořechů. Rybu ještě osolíš a pokapeš šťávou z citronu. No a máš hotovo.
Dobrou chuť.
NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:
345 kcal, tuky 15 g, bílkoviny 36 g, sacharidy 17 g, vláknina 8 g