Pečená ryba na slanině

Pečená ryba na slanině

CO BUDEME POTŘEBOVAT (2 porce):

Rybí filety – 400 g

Slanina – 50 g

Citron – 1 ks

Sůl, Pepř, Bobkový list, Řepkový/Slunečnicový olej

JAK NA TO:

Velice jednoduchý recept na oběd (případně také na večeři), který tě zároveň nezatíží a nebude se ti po něm chtít spát. Také plný bílkovin a slaniny se také nemusíš bát. Ale to už přece víc.

Na plátky slaniny položíš rybí filety a podle jejich velikost pečeš na 180° v režimu horní grill a horký vzduch 20-30 min. Nezapomeň je osolit, opepřit a polít trochou oleje.

Citrony jenom rozřežeš, nožem nakrojíš dužinu, abys do ní v pohodě vložil bobkový list a pečeš spolu s rybou. Na závěr je tím pečeným citronem pokapeš a máš hotovo.

Podáváš se salátem Majo Dižon.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

294 kcal, tuky 16 g, bílkoviny 36 g, sacharidy 0 g, vláknina 0 g


TIP: pečeš bez pokličky a neboj, ty citrony ti nevytečou, jenom změknou a s tím bobkovým listem budou fantastické 🙂

PS: výběr ryby nechám na tobě a nezapomeň vyzkoušet víc receptů z ryb, které tu mám 😉 a mám pro tebe také inspiraci na celý den 🙂

DŮLEŽITÉ: ukážu ti, jak můžeš jíst, co chceš a ještě u toho efektivně spalovat nadbytečné tuky. Bez toho, aby sis musel/a kupovat doplňky stravy, zázračné výrobky nebo moderní superpotraviny. Vytvoř si svůj osobní profil a přesvědč se sám/sama, že to jde například i s tímto receptem.  😉

Vše máš připravené v klientské zóně na Cestě za pekáčem.