Pečená ryba na slanině

Pečená ryba na slanině

CO BUDEME POTŘEBOVAT (2 porce):

Rybí filety – 400 g

Slanina – 50 g

Citron – 1 ks

Sůl, Pepř, Bobkový list, Řepkový/Slunečnicový olej

JAK NA TO:

Velice jednoduchý recept na oběd (případně také na večeři), který tě zároveň nezatíží a nebude se ti po něm chtít spát. Také plný bílkovin a slaniny se také nemusíš bát. Ale to už přece víš.

Na plátky slaniny položíš rybí filety a podle jejich velikost pečeš na 180° v režimu horní grill a horký vzduch 20-30 min. Nezapomeň je osolit, opepřit a polít trochou oleje.

Citrony jenom rozřežeš, nožem nakrojíš dužinu, abys do ní v pohodě vložil bobkový list a pečeš spolu s rybou. Na závěr je tím pečeným citronem pokapeš a máš hotovo.

Podáváš se salátem Majo Dižon.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

294 kcal, tuky 16 g, bílkoviny 36 g, sacharidy 0 g, vláknina 0 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

VYZKOUŠEJ I DALŠÍ RECEPTY Z RYB: