Grilovaný candát s lilkem, červenou řepou, špenátem a ořechy

Grilovaný candát s lilkem, červenou řepou, špenátem a ořechy

CO BUDEME POTŘEBOVAT (2 porce):

Candát, filet – 300 g

Červená řepa, předvařená – 2 ks

Lilek – 1 ks

Baby špenát – za hrst

Vlašské ořechy – za hrst

Sůl, Pepř, Řepkový olej

JAK NA TO:

Léto má jednu velikou výhodu. Dá se grilovat venku. A grilování má také jednu výhodu. Dá se grilovat téměř všechno. Pokud také miluješ grilování tak, jako já, musíš vyzkokušet tento mírně netradiční, ale za to vynikající a zdravý recept k obědu. Případně také k večeři. 😉

Začni tím, že si nakrájíš lilek na tenké plátky. Potřeš olejem, osolíš, opepříš a oboustranně opečeš.

Filet z candáta je velice jemný, tak jsem ho griloval jenom ze strany s kůží. Stejně se krásně propeče. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Na talíři potom servíruješ následovně. Dáš za hrst baby špenátu, přidáš nakrájenou červenou řepu, položíš plátky grilovaného lilku, rybu a přidáš za hrst ořechů. Rybu ještě osolíš a pokapeš šťávou z citronu. No a máš hotovo.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

345 kcal, tuky 15 g, bílkoviny 36 g, sacharidy 17 g, vláknina 8 g

VYZKOUŠEJ I DALŠÍ RECEPTY Z RYB: