Brynzové kuličky s balkánským sýrem a provensálským pestem

brynza, brynzové kuličky, recept, večeře, oslava, party, silvestr

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Brynza – malé balení 125 g

Balkánský sýr – 100 g

Provensálské pesto – recept najdeš tu

Zeleninový salát – vyzkoušej k tomu tento

Pečivo na topinky, případně jednohubky

JAK NA TO:

Recepty z brynze končí jako brynzové halušky, brynzová pomazánka nebo jako nezdar. Ale toto! Toto je mega pecka! A když to řekla i moje máma, která měla to štěstí, že byla u nás na návštěvě když jsem experimentoval, tak není o čem.

Balkánský sýr nastrouháš na malé kousky, rozmícháš s brynzou a ze směsi vytvaruješ menší kuličky. Obalíš je v pestu a máš hotovo.

Připrav si ještě topinky nebo jednohubky a lahodný salát ve sladkokyselém nálevu.

Dobrou chuť.

TIP: můžeš to použít i jako pomazánku tak, že kuličky rozmažeš na topince nebo na jednohubky 😉

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

385 kcal, tuky 16 g, bílkoviny 11 g, sacharidy 29 g, vláknina 0 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

DALŠÍ SKVĚLÉ POMAZÁNKY NAJDEŠ TADY: