Ředkvičková pomazánka

ředkvičková pomazánka, snídaně, recept, cottage, Lučina

CO BUDEME POTŘEBOVAT (6-8 porcí):

Ředkvičky – celý svazek (cca 12ks)

Cibule červená – 1 menší kus

Cottage – 300 g

Lučina – 120 g

Šunka – 1 plátek

Pažitka

Chléb na toasty

Máslo

JAK NA TO:

Fantastická, jednoduchá a lehká jarní pomazánka. Zároveň výborný a zdravý recept ke snídani.

Ředkvičky jenom umyješ, odřežeš stopku i kořen a nastrouháš najemno. Cibuli oloupeš a najemno nakrájíš, šunku nakrájíš na menší čtverečky a všechno smícháš s cottage a Lučinou. Hotovou pomazánku už jenom ozdobíš pažitkou a máš hotovo.

Podáváš s opečeným chlebem, který si pomažeš trochou másla.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

264 kcal, tuky 12 g, bílkoviny 13 g, sacharidy 24 g, vláknina 3 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

DALŠÍ SKVĚLÉ POMAZÁNKY NAJDEŠ TADY: