CO BUDEME POTŘEBOVAT (4-6 porcí):
Škvarky – 200 g
Hořčice, plnotučná – 1-2 PL
Cibule – 1 menší kus
Čerstvý chléb
Cibulka a Kysané okurky k podávání
Sůl, Pepř
JAK NA TO:
Když vidím, jak jsou lidi schopni tuto pomazánku překombinovávat s vajíčkami, majonézou nebo dokonce s uvařeným bramborem… no, nechám to být a nebudu to komentovat. Sto lidí, sto chutí. Ty si jí ale udělej jednoduše a poctivě.
Pomeleš si škvarky najemno, ale ne na kaši. Chceš tam mít ty křupavé kousky. Smícháš s hořčicí, najemno nakrájenou cibulí, osolíš, opepříš, promícháš a máš hotovo.
Jak jednoduché, viď? Vždyť si není nutné život komplikovat.
Dobrou chuť.
TIP: pokud nemáš opravdu čerstvý chléb přímo z pekárny, tak si radši opeč ten, co máš doma… s nasucho opečenou topinkou je to možná i lepší 😉
NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:
233 kcal, tuky 11 g, bílkoviny 8 g, sacharidy 23 g, vláknina 2 g