Bulgurzotto s kuřecím masem a zeleninou

bulgur, rizoto, kuřecí prsa, recept, firecept, fitness recept,

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Kuřecí prsa – 400 g

Cuketa (jeden průměrný kus, ne ty z „Černobylu“) – 1 ks

Mrkev – 2 ks

Bulgur – 250 g

Voda na podlévání – 400 ml

Sůl, Pepř, Řepkový olej

JAK NA TO:

Času málo a ještě pak doma vařit? Tato večeře je tak jednoduchá a rychlá, že ti na přípravu bude stačit jedna hlubší pánev.

Kuřecí prsa nakrájíš na menší kousky, osolíš, opepříš a na oleji začneš opékat. Přidáš nakrájenou cuketu, mrkev, bulgur a podliješ vodou. Osolíš znovu (protože jsi přidal další přísady), zakryješ a na mírné teplotě a za občasného míchání dusíš, dokud ti bulgur se zeleninou nezměknou.

Můžeš ozdobit čerstvou petrželovou natí a pak už jenom zbývá popřát dobrou chuť. 🙂

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

350 kcal, tuky 4 g, bílkoviny 30 g, sacharidy 47 g, vláknina 8 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

INSPIRACI NA DALŠÍ DOBROU VEČEŘI NAJDEŠ TADY: