Kuřecí steaky s parmezánem, bramborová kaše, Coleslaw

kuřecí steak, parmezán, oběd, recept, bramborová kaše,

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Kuřecí prsa – 600 g

Parmezán

Brambory, Máslo, a Mléko na kaši – 2-3 brambory na osobu

Coleslaw

Cherry rajčata, Rozmarýn

Marináda na maso: Sůl, Pepř, Sušené chilli, Petržlenová ňať, Olivový olej

JAK NA TO:

Musím říct, že připravit jednoduchý, ale za to lahodný oběd tě nemusí stát téměř žádnou námahu.

Prsa si nakrájíš podélně na steaky. Naložíš je na 12 hodin do marinády. Pečeš je 30 min. na 180°, režim horní gril a horký vzduch. Pak je zakryješ nastrouhaným parmezánem a dáš zapéct ve stejném režimu na 5 min. Déle ne, protože by se ti mohlo maso vysušit. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Než se ti upeče maso, stihneš si připravit bramborovou kaši a Coleslaw.

Na závěr si opečeš celá cherry rajčata, jenom dokud ti nezměknou. Přidáš k tomu rozmarýn abys je provoněl a můžeš podávat.

Dobrou chuť.

TIP: na nepřilnavou pánev nastrouhej rovnoměrně parmezán a počkej až se ti krásně roztaví do jednotné hmoty a nech vystydnout. Pak jenom vyklopíš. Dostaneš krásnou, chutnou a stylovou krustičku, kterou můžeš podávat jako na obrázku 😉

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

417 kcal, tuky 10 g, bílkoviny 42 g, sacharidy 39 g, vláknina 7 g

INSPIRACI NA DALŠÍ DOBROU VEČEŘI NAJDEŠ TADY: