Rozpečený Hermelín ve slaninovém kabátu

rozpečený hermelín, encián, camemberta, zapečený, večeře, rychlá, jednoduchá, lahodná, chutná, zelenina, salát, toast, sušená rajčata

CO BUDEME POTŘEBOVAT (2 porce):

Hermelín – 2 ks

Slanina – 6 plátků

Sušená rajčata – 4 ks

Chilli – podle chuti

Toasty – volitelné

Zelenina – např. čerstvý hlávkový salát

JAK NA TO:

Dát si skvělou večeři. To je někdy veliká výzva. Ale co si připravit, když se ti vůbec nechce vařit? Odpověď je jednoduchá. Kup si cestou z práce nějaký ten Hermelín, doma ho rozřež, naplň nakrájenými sušenými rajčaty, chilli, celý jej obal slaninou a dej ho upéct do trouby na 10 min. při 180° a máš skoro hotovo. Nemusíš v pekáči ani podlévat olejem, sýr bude ležet na slanině. 😉

Dokud se ti rozpéká sýr, nakrájej si zeleninu, opeč si toasty a můžeš začíť večeřet. Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

532 kcal, tuky 31 g, bílkoviny 32 g, sacharidy 32 g, vláknina 4 g

DALŠÍ INSPIRACI NA TVŮJ CHEAT-DAY NAJDEŠ NÍŽE: