Šťavnaté hovězí se zeleninou

večeře, recept, hovězí, hovězí zadní, fitrecept, fitness recept, hubnutí, brambory, mrkev, červená řepa, červené víno

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Hovězí zadní – 500 g

Oravská/Anglická Slanina – 250 g

Mrkev – 4 ks

Brambory – 4 ks

Červená řepa – 2 ks

Červené víno – 1 dcl

Voda – 4 dcl

Kmín, Tymián, Sůl, Pepř, Čerstvá petržel, Chilli, Řepkový/Slunečnicový olej

JAK NA TO:

Výborný a jednoduchý recept na hovězí zadní.

Maso i slaninu nakrájej na kostky, prudce opeč na pánvi, podlij vínem a nech krátce projít varem. Potom přelož do zapékací mísy, přidej všechnu zeleninu, kterou sis předtím nakrájel, sůl, pepř, kmín, tymián, promíchej, podlij vodou a při 180° nech zakryté dusit 60min.

Na talíři ozdob čerstvou petrželí, chilli a máš hotovo.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

395 kcal, tuky 12 g, bílkoviny 42 g, sacharidy 25 g, vláknina 6 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

INSPIRACI NA DALŠÍ DOBROU VEČEŘI NAJDEŠ TADY: