Tuňákový sendvič

Bageta, tuňák, sendvič, rajče, cibulka, večeře, oběd, snídaně

CO BUDEME POTŘEBOVAT (1 porce):

Bageta (bílá, černá, celozrnná, multizrnná, rustikální… to je jedno) – 1/2, cca 60 g

Tuňák – 100 g

Vařené vajíčko – 1 ks

Trochu másla

Jarní cibulka

Zelenina podle chuti

JAK NA TO:

Měl jsi náročný den v práci? Přijdeš domů a nechce se ti vařit? Vždyť nemusíš! Rychlá večeře se dá připravit i z toho, co už doma máš.

Dej uvařit vajíčko. Bagetu rozřež, potři trochou másla, pak přidej tuňáka a nakrájené vajíčko, trošku jarní cibulky a máš hotovo.

Zajídej zeleninou dle chuti. Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

411 kcal, tuky 7 g, bílkoviny 38 g, sacharidy 47 g, vláknina 8 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

INSPIRACI NA DALŠÍ DOBROU VEČEŘI NAJDEŠ TADY: