Zabijačková hostina

Zabijačková hostina

CO BUDEME POTŘEBOVAT (1 porce):

Jitrnice – 1 ks

Jelítko – 1 ks

Brambory, nebo klidně bez 🙂

Dobrou náladu

JAK NA TO:

Všechno sníst! K tomu kysané zelí, čalamáda nebo okurky..

Popravdě? Toto sám o sobě není recept, jenom jsem to sem dal, aby sis to mohl/a vložit do jídelníčku na své Cestě za pekáčem (víc info v odkazu výše), kde ti ukážu, jak jíst, co chceš a stejně hubnout.

Ale přece ti jenom poradím. Pokud chceš upéct jitrnice spolu s bramborami, nejdřív dej péct oloupané brambory, podlij olejem (200°, 30 min.) a potom přidáš navrch jitrnice a pečeš dalších 30 min. s tím, že posledních 10 min. pečeš bez pokličky, aby byly krásně křupavé. Pokud se ti trochu rozpradnou, nic nenaděláš. Stejně je to tak o něco lepší. 🙂

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

1108 kcal, tuky 63 g, bílkoviny 54 g, sacharidy 80 g, vláknina 3 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

DALŠÍ INSPIRACI NA TVŮJ CHEAT-DAY NAJDEŠ NÍŽE: