Voňavý pstruh s brambory

recept, pstruh, brambory, oběd, fitrecept, fitness recept, jednoduchý, rychlý oběd, co k obědu

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Pstruh, celý – 4 kusy

Brambory – 12 ks

Citron – 2 ks

Řepkový olej

Sůl

Rozmarýn, Tymián nebo Provensálska směs koření

JAK NA TO:

Pokud jsi někdy řešil, co uvařit k obědu, tak tady je jednoznačná odpověď.

Ryby opláchneš, položíš na pekáč pomazaný olejem, posypeš hrubozrnnou solí a voňavými bylinkami (rozmarýn, tymián nebo provesálské koření) a dáš to zapéct u 200° na 30 min. Odkryté to pak necháš péct ještě 10min., jenom aby ryba chytila hezkou „kůrčičku“. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Brambory mezitím uvaříš ve slupce, dokud nezměknou. Pak mírně roztlačíš a oboustranně to na sucho opečeš na pánvi.

Na talíři rybu pokapeš citronovou šťávou.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porci:

467 kcal, tuky 16 g, bílkoviny 43 g, sacharidy 38 g, vláknina 3 g

VYZKOUŠEJ I DALŠÍ RECEPTY Z RYB: