„Kovbojské“ fazole

kovbojské fazole, uzené koleno, klobása, recept, tymian, chilli, papričky, na grill, nad ohněm, v přírodě, cheat day

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Uzené koleno bez kosti – 700 g

Klobása – 1 větší kus

Fazole v rajčatové omáčce – 2 plechovky (2×400 g)

Cibule – 1 ks

Česnek – 3 stroužky

Tymián, Chilli, Vepřové sádlo (když nemáš, můžeš použít i řepkový olej)

Čerstvý chléb

JAK NA TO:

Na tento recept jsem si vždy dělal chutě, když jsem jako malý kluk koukal na různé americké kovbojky. Velice často si tam kovbojové totiž připravovali „fazole“ a vždy to bylo v hlubším kotlíku nad ohněm, ve volné přírodě a nádherném prostředí. Když jsem byl teď s rodinou na chatě, napadlo mě ho nějakým způsobem vymyslet, jak to asi ti kovbojové celé mohli připravovat. Samozřejmě jsem tam přidal i chuťovky jako klobása a uzené koleno, ale pokud bych byl kovbojem, chtěl bych je mít přesně takové. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Na sádle si opečeš nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Mezitím si nakrájíš uzené koleno a klobásu a celé to spolu propečeš. Na závěr přidáš dvě konzervy fazolí i s rajčatovou omáčkou, promícháš, necháš projít varem a odstavíš. Přidáš lístky čerstvého tymiánu a chilli papričky a máš hotovo.

Zajídáš čerstvým chlebem, jako správný kovboj. 😀

Dobrou chuť a ať ti slunce svítí na cesty.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

816 kcal, tuky 35 g, bílkoviny 63 g, sacharidy 62 g, vláknina 15 g

DALŠÍ INSPIRACI NA TVŮJ CHEAT-DAY NAJDEŠ NÍŽE: