Omeleta s cibulí, olivami a parmezánem

Omeleta s cibulí, olivami a parmezánem

CO BUDEME POTŘEBOVAT (1 porce):

Vajíčka – 3 ks

Cibule – 1 menší kus

Olivy – za hrst

Parmezán

Máslo

Sůl, Pepř

JAK NA TO:

Vypadá to jako palačinka, ale není to palačinka.

Na rozehřáté máslo položíš cibuli nakrájenou na kroužky, přidáš rozmíchaná vajíčka a na mírné teplotě pomalu připravuješ. Buď zakryješ pokličkou a počkáš, až se ti vajíčka připraví, nebo do nich vařečkou čas od času šťouchneš, aby se horní, tekutá vrstva dostala dolů a pokračuješ, dokud nejsou připravené.

Osolíš, opepříš, překlopíš na talíř, posypeš parmezánem a máš hotovo.

Zajídáš olivy. Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

396 kcal, tuky 29 g, bílkoviny 25 g, sacharidy 8 g, vláknina 2 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

VÍC SNÍDAŇOVÉ INSPIRACE NÍŽE: