Sázená vejce se slaninou a rukolou

Sázená vejce se slaninou a rukolou

CO BUDEME POTŘEBOVAT (1 porce):

Vajíčka – 3 ks

Slanina – 50 g

Rukola – za hrst

Sůl (+případně i pepř)

Bonus: zelenina podle chuti

JAK NA TO:

Připravit tuto jednoduchou a fantastickou snídani není žádná věda.

Nejdříve si nakrájej a opeč slaninu. Aby ti zůstala křupavá, tak jí po opečení vyndej z pánve. Přidáš jí pak až na talíři. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Na sádle, které ti zůstalo po opečení slaniny si připrav vajíčka. Opatrně je vyklepni na pánev jedno vedle sebe a na mírné teplotě nech pomalu opéct. Od toho, jak dlouho je tam necháš zavisí to, jak budeš mít propečený žloutek. Nemusíš ani otáčet.

Já mám žloutek rád tekutý, ale nechám to na tobě. Osolíš, případně opepříš a podáváš se slaninou a rukolou.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

453 kcal, tuky 38 g, bílkoviny 26 g, sacharidy 2 g, vláknina 0 g

VÍC SNÍDAŇOVÉ INSPIRACE NÍŽE: