CO BUDEME POTŘEBOVAT (1 porce):
Olivy černé – 50 g
Cherry rajčata – 6 ks
Hlávkový salát – 6 listů
Kapary – podle chuti
Bílý jogurt řeckého typu – 2 PL
Majonéza – 1 PL
Dijonská hořčice – 0,5 PL
Sůl, Pepř, Olivový olej
JAK NA TO:
Moje nová nejoblíbenější příloha. Hlavně díky zálivce, podle které vznikl i název receptu. MAjonéza-JOgurt a „dižonská“ hořčice. V tomto stejném poměru si toho můžeš udělat kolik chceš. Dozdobíš trochou pepře.
Zeleninu jenom nakrájíš, osolíš, poliješ trochou olivového oleje, promícháš a máš hotovo.
Dobrou chuť.
NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:
271 kcal, tuky 24 g, bílkoviny 6 g, sacharidy 8 g, vláknina 4 g