Rozpečené bagetky s uzenou makrelou

bageta, bagetka, uzená makrela, recept, firecept, večeře, co k večeři

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Bagetky – 1 ks na osobu (cca 60g/osoba)

Uzená makrela – 1 celá ryba

Máslo

Rozmarýn, Tymián nebo Provensálské koření

Zelenina podle chuti – např. rajčata, paprika, jarní cibulka

JAK NA TO:

Rychlá a zdravá večeře po náročném dni? Nebo máš na něco chuť a nechceš se přejídat? Čti dál.

Máš dvě možnosti. Můžeš bagetky opéct v toastru a pak natřít máslem nebo je máslem nejdřív natřeš a pak dáš zapéct v troubě na 5 min. na 200°. V obou případech je ale nakrájej na kolečka, abys je mohl jednoduše obložit masem z makrely.

Na závěr provoníš kořením a zajídáš zeleninou.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

264 kcal, tuky 8 g, bílkoviny 10 g, sacharidy 37g, vláknina 5 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

VYZKOUŠEJ I DALŠÍ RECEPTY Z RYB: