Španělská omeleta

Španělská omeleta

CO BUDEME POTŘEBOVAT (1 porce):

Vajíčka – 3 ks

Pečené brambory, například z tohoto receptu – 2 ks

Cherry rajčata – 8 ks

Sůl, Pepř, Petrželová nať nebo jiná bylinka podle chuti a nálady

JAK NA TO:

I když se to může tvářit jako snídaně, je lepší a vhodnější připravit si tento jednoduchý recept k večeři.

Brambory použi ideálně ty, které ti zůstali z předchozího receptu, abys nemusel péct nové. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Na pánvi roztavíš máslo a kolem brambor rovnoměrně vyliješ rozmíchaná vajíčka, přidáš nakrájená cherry rajčata, osolíš, opepříš, ozdobíš nasekanou bylinkou a na mírné teplotě necháš pomalu ztuhnout a máš hotovo.

Dobrou chuť.

PS: nenech je tam moc dlouho, abys vajíčka nepřesušil a zároveň je nedělej na vysoké teplotě, abys je nepřipálil 😉

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

437 kcal, tuky 18 g, bílkoviny 25 g, sacharidy 41 g, vláknina 4 g

INSPIRACI NA DALŠÍ DOBROU VEČEŘI NAJDEŠ TADY: