Velikonoční nádivka

Velikonoční plnka

CO BUDEME POTŘEBOVAT (6 porcí):

Mleté vepřové maso – 600 g

Rohlíky – 3 ks

Vajíčka – 7 ks

Sůl, Pepř, Petrželová nať

JAK NA TO:

Blíží se Velikonoce a ty hledáš recept, který nesmí na stole chybět? Tak toto je přesně ten. A navíc je velmi jednoduchý.

Ideálně si nech pomlít plec nebo krkovici. Maso musí být mastnější, aby to nebylo suché. Přidáš na malé kostičky nakrájené rohlíky, 3 vajíčka + 4 žloutky, sůl, pepř a nasekanou petrželovou nať.

Bílky, které ti zůstaly vyšleháš do pěny a přidáš do směsi. Díky tomu bude nádivka nadýchanější. Celou směs promícháš rukou, aby se vše hezky spojilo.

Pečeš 45 min. na 180° a máš hotovo.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

248 kcal, tuky 12 g, bílkoviny 29 g, sacharidy 22 g, vláknina 0 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

VÍC INSPIRACE NA SVÁTEČNÍ RECEPTY NAJDEŠ NÍŽE: