CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):
Pstruh, celý – 4 kusy
Brambory – 12 ks
Citron – 2 ks
Řepkový olej
Sůl
Rozmarýn, Tymián nebo Provensálska směs koření
JAK NA TO:
Pokud jsi někdy řešil, co uvařit k obědu, tak tady je jednoznačná odpověď.
Ryby opláchneš, položíš na pekáč pomazaný olejem, posypeš hrubozrnnou solí a voňavými bylinkami (rozmarýn, tymián nebo provesálské koření) a dáš to zapéct u 200° na 30 min. Odkryté to pak necháš péct ještě 10min., jenom aby ryba chytila hezkou „kůrčičku“. (pokračování níže)
„Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“
Muž v kuchyni
Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:
pokračování:
Brambory mezitím uvaříš ve slupce, dokud nezměknou. Pak mírně roztlačíš a oboustranně to na sucho opečeš na pánvi.
Na talíři rybu pokapeš citronovou šťávou.
Dobrou chuť.
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porci:
467 kcal, tuky 16 g, bílkoviny 43 g, sacharidy 38 g, vláknina 3 g