CO BUDEME POTŘEBOVAT (6-8 porcí):
Brynza – 200 g
Máslo – 50 g
Cibule – 1 menší kus
Červená prášková paprika
Chléb
JAK NA TO:
Hned po brynzových haluškách je to snad druhý nejtradičnější recept z tohto tradičního slovenského sýru. Je běžně dostupný i v českých obchodech, ale jeho využití v českých domácnostech ještě není až tak zakořeněno.
Pokud tedy v obchodě procházíš kolem tohoto sýru a nevíš co s ním, udělej si tuto skvělou pomazánku. Věřím, že ti zachutná a budeš si tuto skvělou pomazánku připravovat častěji. (pokračování níže)
„Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“
Muž v kuchyni
Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:
pokračování:
Brynzu smícháš s máslem, práškovou paprikou, opravdu najemno nakrájenou cibulí a máš hotovo.
Doporučuji si k tomu dát i porci zeleniny.
Přeji dobrou chuť.
PS: ano, je to sýr, který má divnou konzistenci, divnou chuť i divnou vůni.. ale to i olomoucké tvarůžky a jaká je to dobrota.. neboj se brynzy, směle do toho! 😉 případně vyzkoušej i tyto kuličky 🙂
NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:
296 kcal, tuky 13 g, bílkoviny 11 g, sacharidy 36 g, vláknina 3 g