Brynzová pomazánka

brynza, pomazánka, brynzová, recept, snídaně, tip, lehká, jednoduchá, rychlá, fitrecept, fitness recept

CO BUDEME POTŘEBOVAT (6-8 porcí):

Brynza – 200 g

Máslo – 50 g

Cibule – 1 menší kus

Červená prášková paprika

Chléb

JAK NA TO:

Hned po brynzových haluškách je to snad druhý nejtradičnější recept z tohto tradičního slovenského sýru. Je běžně dostupný i v českých obchodech, ale jeho využití v českých domácnostech ještě není až tak zakořeněno.

Pokud tedy v obchodě procházíš kolem tohoto sýru a nevíš co s ním, udělej si tuto skvělou pomazánku. Věřím, že ti zachutná a budeš si tuto skvělou pomazánku připravovat častěji. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Brynzu smícháš s máslem, práškovou paprikou, opravdu najemno nakrájenou cibulí a máš hotovo.

Doporučuji si k tomu dát i porci zeleniny.

Přeji dobrou chuť.

PS: ano, je to sýr, který má divnou konzistenci, divnou chuť i divnou vůni.. ale to i olomoucké tvarůžky a jaká je to dobrota.. neboj se brynzy, směle do toho! 😉 případně vyzkoušej i tyto kuličky 🙂

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

296 kcal, tuky 13 g, bílkoviny 11 g, sacharidy 36 g, vláknina 3 g

DALŠÍ SKVĚLÉ POMAZÁNKY NAJDEŠ TADY: