Nakládaný Hermelín

nakládaný hermelín, recept, domáci, doma, jak naložit, nejlepší recept, něco k pivu, co vařit, co připravit, jak připravit

CO BUDEME POTŘEBOVAT:

Hermelín

Sušená rajčata v oleji

Chilli papřičky – 2 druhy (čerstvá/sušená + naložená)

Cibule

Česnek

Pepř – celý, Bobkový list, Řepkový olej

JAK NA TO:

Toto je chuťovka, kterou má rád snad každý, koho znám. A snad každý, koho znám, na to má i svůj recept. Jelikož se Muž v kuchyni snaží svůj život v kuchyni žít jednoduše, přináším ti svůj, opravdu snadný a jednoduchý recept, jak naložit Hermelíny a dopřát si tuto pochoutku v pohodlí domova. Navíc, v dnešní „COVIDové“ době, kdy nám zavírají restaurace a bary, se ti bude hodit recept, jak si doma připravit nakládaný Hermelín.

Počet Hermelínů nechám na tobě. Od toho bude záviset i počet přísad.

Každý Hermelín překrojíš a naplníš sušenými rajčaty a chilli papričkou. Nešetři. Potom je ukládáš do nádoby v pořadí – trochu oleje na spodek, sýr, trochu nakrájené cibule, bobkový list, pepř a v tomto pořadí pokračuješ, dokud nádobu nenaplníš. Na závěr doliješ olejem, aby ti všechny sýry krásně plavaly. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Mezi to všechno do nádoby vkládáš stroužky česneku, další chilli papričky, nakrájenou cibuli a sušená rajčata, která ti zůstala. Neboj se toho. Čím víc se ti podaří to naplnit, o to méně oleje musíš použít.

Nech to v lednici odstát sedm dní. Já to, ale nikdy nevydržím a pouštím se do nich už po pěti dnech. 😀

K tomu si otevři jedno vychlazené a máš hotovo.

Dobrou chuť.

PS: nezapomeň si také naložit utopence a vyzkoušet rozpečený hermelín 😉

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci bez pečiva:

359 kcal, tuky 28 g, bílkoviny 28 g, sacharidy 1 g, vláknina 0 g

DALŠÍ INSPIRACI NA TVŮJ CHEAT-DAY NAJDEŠ NÍŽE: