Pod parmezánem losos na salátě

salát, parmezán, losos, rajče, paprika, olivový olej, fitness recept, fitrecept, oběd, jednoduchý recept

CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Losos filet – 400 g

Cherry rajčata – 250 g

Hlávkový salát – 250 g

Paprika (kvůli estetice ideálně žlutá) – 1 ks

Parmezán – 80 g

Sůl, Pepř, Olivový olej

JAK NA TO:

Pokud hledáš odpověď na otázku „co na oběd?“, tu je ideální a rychlý recept.

Celá příprava spočívá v podstatě v tepelné úpravě lososa. Někdo ho rád opeče na pánvy, ale někdo, kdo má doma 2 děti, manželku a nějaké koníčky volí jednodušší variantu – upeče ho v troubě při teplotě 200° cca 25-30 min. Solíš a pepříš až na talíři. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Zeleninu nakrájíš na menší kousky, uložíš na talíř podle chuti, barvy a nálady, potom losos a na závěr parmezán a trochu olivového oleje. Mezitím si v případě potřeby můžeš ještě připravit topinky.

Tento výborný recept na lososa je vhodný nejenom na hubnutí, ale i jako lehký a zdravý oběd nebo večeře.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

278 kcal, tuky 17 g, bílkoviny 29 g, sacharidy 3 g, vláknina 2 g

DALŠÍ JEDNODUCHÉ SALÁTY NAJDEŠ TADY: