Sendvič z nedělního oběda

Sendvič z nedelního oběda

CO BUDEME POTŘEBOVAT (1 porce):

Čerstvý nebo opečený chléb – 100 g

Kuřecí maso z oběda – 50 g

Cibule – 1/2 ks

Česnek – 2 stroužky

Cherry rajčata – 10 ks

Citron/Limetka

Sůl, Pepř, Řepkový olej, Petrželová nať

JAK NA TO:

Určitě to znáš. Upečeš v neděli kuře (např. takto), rodina sní prsa, stehna, křídla… no a co s tím zbytkem? Určitě to rád objídáš, ale pokud si to chceš zpříjemnit a ozvláštnit, mám tu pro tebe tip, jak z toho udělat další plnohodnotní oběd nebo také večeři. Dokonce to můžeš připravit i pro hosty, když budete grilovat. Na ohni opečený chléb bude ještě lepší. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Cibuli a česnek nakrájíš nadrobno a opečeš na oleji. Přidáš rozpůlená cherry rajčata a spolu opékáš, dokud ti nezměknou. Na závěr přidáš nasekanou petrželovou nať a zakápneš šťávou z citronu nebo limetky.

Maso rukou natrháš a podáváš jako na obrázku.

Dobrou chuť.

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

442 kcal, tuky 8 g, bílkoviny 20 g, sacharidy 70 g, vláknina 5 g

INSPIRACI NA DALŠÍ DOBROU VEČEŘI NAJDEŠ TADY: