Klasické pečené kuře

Klasické pečené kuře

CO BUDEME POTŘEBOVAT:

Kuře, celé – 1 ks

Sůl + případně jakékoliv kořeniny podle tvé chuti

Příloha:

Brambory – 8 ks

Mrkev – 8 ks

Cibule – 2 ks

Řepkový nebo Slunečnicový olej

JAK NA TO:

Ukážu ti jednoduchý způsob, jak upéct kuře. Vložíš ho bez pokličky do trouby předehřáté na 180°, pečeš 80 min. a máš hotovo.

Tak jednoduché to je. Kuře nebude suché, maso bude jemné a kůže bude krásně křupavá. A mám také tip na přílohu, jak zabít dvě mouchy jednou ranou. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Nakrájenou zeleninu vložíš do pomaštěného pekáče, osolíš a pečeš 60 min. na 180°. Takže přidáš po 20 min. pečení kuřete. 😉

Zeleninu pokapej olejem nebo výpekem z kuřete.

Přeji dobrou chuť.

PS: maso ze zad nezapomeň obrat, můžeš si z nej připravit tento jednoduchý sendvič z nedělního oběda

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

472 kcal, tuky 20 g, bílkoviny 33 g, sacharidy 39 g, vláknina 9 g

INSPIRACI NA DALŠÍ DOBRÉ OBĚDY NAJDEŠ TADY: