Zelný salát s jablkem

zelný salát s jablkem, recept

ČO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):

Červené zelí – 1 malá hlávka

Jablko – 2 ks

Sůl, Pepř, Cukr, Ocet, Olivový olej

JAK NA TO:

Výborný a jednoduchý salát. Hodí se k obědu, k večeři, nebo velice konkrétně k tomuto receptu.

Zelí rozdělíš na 1/4, vydlábneš prostředek a nastrouháš. Jablka to stejné. Rozkrojíš, vydlábneš prostředek a nastrouháš. Osolíš, opepříš, přidáš 1 PL octu, 2 PL cukru, trochu oleje, promícháš a máš hotovo. Vitamínová bomba je na světě.

Dobrou chuť.

TIP: tento salát můžeš použít i jako náhradu za Coleslaw

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

87 kcal, tuky 1 g, bílkoviny 4 g, sacharidy 13 g, vláknina 7 g

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

DALŠÍ JEDNODUCHÉ SALÁTY NAJDEŠ TADY: