CO BUDEME POTŘEBOVAT (1 porce):
Krupice – 3-4 PL podle velikosti
Mléko – 1 hrneček, cca 250 ml
Hruška – 1 ks
Máslo – trochu
Hřebíček – 2 ks
Med
JAK NA TO:
Začít sychravé podzimní ráno lahodnou snídaní, která je navíc velice jednoduchá a oblíbená, je k nezaplacení.
Hrušku bez jader nakrájej na plátky nebo podle fantazie a na másle oboustranně opeč do zlatova. (pokračování níže)
„Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“
Muž v kuchyni
Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:
pokračování:
Na mírné teplotě ohřej mléko s hřebíčky, přidej krupici a za stálého míchání pomalu připrav jemnou kaši. Začni 3 PL krupice a pokud bude moc řídká, přidej další nebo naopak, když jsi to netrefil a zhoustne ti moc, tak přidej ještě trochu mléka.
Na talíři ozdob medem a máš hotovo. Hřebíčky nejez.
Přeji dobrou chuť.
PS: mám tu i krupicovou kaši s banánem, kterou děti také milují 🙂
NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:
420 kcal, tuky 8 g, bílkoviny 13 g, sacharidy 73 g, vláknina 7 g