CO BUDEME POTŘEBOVAT (4 porce):
Brambory – 2 větší kusy/osoba
Mozzarella – 250 g
Cibule červená – 1 ks
Tvrdý sýr Eidam/Gouda 45% – 100 g
Bílý jogurt řeckého typu
Sůl, Pažitka
JAK NA TO:
Jednoduchý a rychlý oběd? Ty víš, že jsi na správném místě. 😉
Brambory jenom umyješ, nařežeš stejně, jako na obrázku a dáš péct na 190° na 60 min.
Dokud se ti pečou brambory, nastrouháš mozzarellu a smícháš jí s cibulkou, kterou sis nákrájel najemno. (pokračování níže)
„Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“
Muž v kuchyni
Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:
pokračování:
Když máš brambory upečené, opatrně naplníš směsí mozzarelly a cibulky, posypeš nastrouhaným sýrem a dáš na 10 min. ještě zapéct.
Osolíš až na talíři a podáváš s bílým jogurtem a čerstvou pažitkou.
Dobrou chuť.
TIP: pokud si brambor položíš mezi 2 vařečky, nemůže se ti stát, že bys ho překrojil/a 😉 a nezapomeň vyzkoušet také tento recept na pečené brambory, případně i ten další s masem a houbami 😉
NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:
541 kcal, tuky 27 g, bílkoviny 24 g, sacharidy 60 g, vláknina 4 g