Krupicová kaše s hruškou

krupicová kaše, snídaně, zdravá, jednoduchá, rychlá, lahodná, sladká, fitrecept, fitness recept, hruška, krupice, med, hřebíček, podzimní, podzim

CO BUDEME POTŘEBOVAT (1 porce):

Krupice – 3-4 PL podle velikosti

Mléko – 1 hrneček, cca 250 ml

Hruška – 1 ks

Máslo – trochu

Hřebíček – 2 ks

Med

JAK NA TO:

Začít sychravé podzimní ráno lahodnou snídaní, která je navíc velice jednoduchá a oblíbená, je k nezaplacení.

Hrušku bez jader nakrájej na plátky nebo podle fantazie a na másle oboustranně opeč do zlatova. (pokračování níže)

Úspěšně hubnout bez jojo efektu se dá jednoduše – stačí, když ze své stravy nebudeš nic vynechávat.“

Muž v kuchyni


Víc si o tom můžeš přečíst v následujícím článku:

pokračování:

Na mírné teplotě ohřej mléko s hřebíčky, přidej krupici a za stálého míchání pomalu připrav jemnou kaši. Začni 3 PL krupice a pokud bude moc řídká, přidej další nebo naopak, když jsi to netrefil a zhoustne ti moc, tak přidej ještě trochu mléka.

Na talíři ozdob medem a máš hotovo. Hřebíčky nejez.

Přeji dobrou chuť.

PS: mám tu i krupicovou kaši s banánem, kterou děti také milují 🙂

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci:

420 kcal, tuky 8 g, bílkoviny 13 g, sacharidy 73 g, vláknina 7 g

VÍC SNÍDAŇOVÉ INSPIRACE NÍŽE: